Преди 2 седмици Димитър Рачков празнува юбилей. Актьорът навърши 50

...
Преди 2 седмици Димитър Рачков празнува юбилей. Актьорът навърши 50
Коментари Харесай

Рачков си боядисва косата заради Анита

Преди 2 седмици Димитър Рачков чества празник. Актьорът навърши 50 години в компанията на най-хубавите си другари. Неотлъчно до него бе и половинката му Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада, само че по думите му е надраснала възрастта си.

Прави усещане, че около красивата си другарка Рачков също много се е освежил. Той даже е боядисал косата си в мрачен звук, с цел да скрие побелелите кичури по темето си. Определено му отива! Запознати издават, че артистът е станал доста суетлив и се кипрел наедно с Анита пред огледалото. Блондинката дори го мъкнела със себе си по козметични процедури и той бил извънредно удовлетворен от резултата. Факт е, че надареният комедиант очевидно наподобява по-добре – подмладен и обновен.

Според осведомени Рачков се засегнал и от мненията под фотосите му в Инстаграм, по тази причина почнал да се грижи повече за външния си тип. „ Това щерка ти ли е? ” „ Не е ли на учебно заведение, Мите? ”, „ Удари те рецесията на междинната възраст! ”, пишат консуматори в профила на артиста, явно за да го жегнат поради възрастовата му разлика с младата русокоска.

Красивата Анита съумя да се задържи учудващо дълго до водещия. В началото всички бяха уверени, че няма да изкарат доста време дружно, двойката обаче потвърди противоположното. Периодично даже се появяват клюки, че Димитрова чака бебе от 50-годишния комедиант, но до момента те не са били доказани. Рачков е прочут с това, че в никакъв случай не разяснява обществено персоналния си живот.

Актьорът има няколко дълги връзки зад тила си, само че нито една не е завършила с брак. Дали пък тъкмо Анита няма да го заведе до олтара? От първата си жена Христина артистът има наследник Димитър Рачков-младши, който към този момент е в тийнейджърска възраст. С нея се разделиха, тъй като тя го размени с тогавашния му другар Евтим Милошев. Най-обсъждани бяха връзките му с Мария Игнатова, която пък предходната година се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата усмихнатият бургазлия е в чудесни връзки с всичките си някогашни и споделя, че няма никаква драма сред тях.

Запознати настояват, че Рачков доста угаждал на настоящото си гадже Анита. Той пръскал по нея солидни суми – осигурявал ѝ дизайнерски чанти, обувки и облекла за хиляди левове. Освен всичко изброено, Митко се погрижил да живее с русокоската в същински дворец. Те разделят един покрив в затворения комплекс „ Маунтин Вю Вилидж ”, намиращ се край езерото Панчарево. Бившата плеймейтка се шири в просторна къща по американски стандарт, ситуирана на близо 300 квадрата. Имотът бил обзаведен по последна мода и даже разполагал с басейн, където Димитрова събирала загар през топлите месеци.

За да прави положително усещане на мъжа си, влюбената красавица влезнала в ролята на примерна стопанка. Всеки ден тя приготвяла най-малко по две вкусни ястия, с които гощава артиста. Дори слагала манджите в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на фотоси, написа Уикенд.

„ Мария Игнатова се интересуваше единствено от работата си, да се вижда с приятелки и обществен живот. Нищо друго не я вълнуваше, даже и синът ѝ Виктор го отгледа някогашният ѝ мъж Петко Димитров. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни дами, изключително в случай че и наподобяват добре като Анита “, разясняват близки до известния водещ.

Говори се, че Димитрова се чувствала подготвена за деца и към този момент си представяла, че ще подари Рачков с още един наследник или щерка. Актьорът също не изключвал опцията това да се случи и нищо чудно в скоро време в действителност да забремени атрактивната дама до себе си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР