Преди 2 години Влади Въргала се раздели със своята колежка

...
Преди 2 години Влади Въргала се раздели със своята колежка
Коментари Харесай

Втори шанс: Влади Въргала се събра с бившата

Преди 2 години Влади Въргала се раздели със своята колежка и интимна половинка Дезджан Ферад-Джани. Двамата обаче са решили да дадат втори късмет на връзката си, писа и „ Уикенд ”.

53-годишният артист бе изоставен от младата си другарка, която също се изявява като актриса и дори имаше взаимни спектакли с Въргала. Артистичната двойка постоянно е забелязвала от техни сътрудници дружно, а наново избухналата пристрастеност посред им не оставала скрита. Бившата звезда на „ Ку-ку “ е мощно завързан към сина на Джани от първия й брак. Иван-Александър остаряла от аутизъм и има доста специфична връзка с артиста. Ренесансът в връзките на Влади и Джани обаче бил под въпрос и мъчно можели да се съберат под един покрив поради персонални техни задължения към други хора.

Джани ремонтирала дома си в родния и за двамата артисти град Силистра. Актрисата възнамерявала да се откри да живее там със сина си. Влади пък е неразделно до своята стара майка Анета. Старицата едвам оцеля след тежък инсулт, само че Въргала не я прати в приют, а преспочете самичък да се грижи за нея. След случая той е неразлъчен с майка си. Всеки ден двамата се разхождат в парка, а от време на време артистът я води на рехабилитация в санаториум в Горна баня.

Джани и Влади се срещнали на снимачната площадка на неговия филм „ Операция „ Шменти-Капели “, а съгласно мълвата увлечението му разрушило брака му с дългогодшната му брачна половинка и майка на двете му деца Силвия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР