Преди 10 години тежка катастрофа на магистрала Хемус“ преобръща живота

...
Преди 10 години тежка катастрофа на магистрала Хемус“ преобръща живота
Коментари Харесай

Жена търси спасилите живота ѝ след тежка катастрофа от преди 10 години

Преди 10 години тежка злополука на автомагистрала „ Хемус “ прекатурва живота на млада жена, която по знамение не полита от виадукт в региона на " Витиня ". Въпреки физическите и душевен контузии, през днешния ден дамата не изпитва яд, а желае да благодари.

Историята стартира по жесток метод - с една жестока злополука, която се случва на Автомагистрала " Хемус ". По време на тази злополука Генова и нейният сателит едвам не губят живота си. Днес няма да търсим отговорни, макар че през годините дамата съумява да осъди " Пътната организация " за това, което се е случило. Днес ще търсим едни хора, нейните спасители, на които тя желае да каже " Благодаря! ", за това че в оня летен ден, преди тъкмо 10 години, не се оказва последния в живота на Геновева и спътника ѝ.

" Пътувахме на мотор и стигаме на един от мостовете на Витиня и при тези 40 градуса асфалтът се е трансформирал в 13-сантиметрова бабуна . Тази бабуна удря мотора и след което просто падаме. 10 минути преди случая до 10 дни по-късно не си припомням нищо ", сподели Геновева пред. И добави, че след случая е имала счупена база на черепа, разтърсване, охузване на мозъчната кора, счупена ключица, фациалис.

" Разказвали са ми, че първата кола зад нас, която е била, незабавно стопира. Жената, може би мъжът, брачният партньор ѝ, не съм сигурна, са лекари и ми махат каската, като виждат, че тече кръв от ухото ми. Не се е стигнало до там, аз да се удушавам или хората към мен да не знаят какво да вършат ", сподели още пострадалата. Тя си спомня, че езикът ѝ е бил изваден преди да дойдат незабавните екипи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР