Пред Съвета за сигурност на ООН Израел отхвърли днес призивите

...
Пред Съвета за сигурност на ООН Израел отхвърли днес призивите
Коментари Харесай

Израел отхвърли призивите за прекратяване на огъня в Газа пред Съвета за сигурност на ООН

Пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Израел отхвърли през днешния ден апелите за непрекъснато преустановяване на огъня в линията Газа, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1147
" Всеки, който поддържа прекратяването на огъня, всъщност поддържа продължаващото ръководство на терора на " Хамас " в Газа ", съобщи израелският непрекъснат представител при Организация на обединените нации Гилад Ердан пред най-влиятелния орган на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Израел не би могъл да отбрани жителите си с преустановяване на огъня, добави той.

Не може да се желае преустановяване на огъня и в това време да се твърди, че се търси решение на спора, сподели още Ердан, като означи, че военизираната формация " Хамас " не е сътрудник за благонадежден мир.

" Хамас " обществено съобщи - всички го видяхте - че ще повтаря 7 октомври още веднъж и още веднъж, до момента в който Израел не изчезне. Как бихте дали отговор и защитили жителите си от такава ясна опасност с преустановяване на огъня? ".

Ердан сподели още, че завършек на насилието може да има единствено в случай че " Хамас " съобщи всичките държани от групировката заложници и всички бойци, взели участие в нападението против Израел на 7 октомври.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР