Пред препълнена зала със студенти на Великотърновския университет „Св. св.

...
Пред препълнена зала със студенти на Великотърновския университет „Св. св.
Коментари Харесай

ВТУ посрещна д-р Милен Врабевски с препълнена зала и огромен интерес от страна на студентите

Пред претъпкана зала със студенти на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий " доктор Милен Врабевски изнесе интерактивна лекция на тематика „ МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ".

Той дойде по покана на дипломатически клуб „ Имхотеп " и показа със студентите за опциите, които дава България за професионална и личностна реализация, както и неговата персонална формула на триумфа.

След беседата си доктор Врабевски отвори полемика, в която студентите имаха цялостната независимост да насочат своите питания към него и да получат отговори на всички въпроси, които ги вълнуват.

Той разкри какво би трябвало да бъде мисленето и настройката ни, с цел да бъдем сполучливи и за какво пътят към триумфа минава през любовта към родината и прибавянето на стойност в живота на другите.

„ За мен бе чест да се срещна с младежите от Великотърновския университет. Те са извънредно будни и амбициозни младежи. Вярвам, че дружно успяхме да стигнем до същинската истина за това какво е нужно, с цел да се развиваме, създавайки стойност за обществото, а точно - положителни планове и фокусиране върху полезността.

Опитах се посредством действителни образци да ги насоча към най-хубавите и работещи практики и да предам квитесенцията на дългогодишния си опит на бизнесмен и ръководител на Фондация „ Българска памет ". Важно е младежите да знаят, че имаме потребност от тяхната поддръжка и че точно те са сегашното и бъдещето на България ", показа доктор Милен Врабевски след лекцията си.

При идването си почетният гост-лектор бе посрещнат от ректора на ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий " проф. доктор Христо Бонджолов, както и от управлението на дипломатически клуб „ Имхотем ". Те организираха взаимна среща, на която разискаха благоприятни условия за бъдещо съдействие. Преди началото на беседата си доктор Врабевски бе тържествено почетен със званието „ Почетен член на дипломатически клуб „ Имхотеп ".

Видео от лекцията на доктор Милен Врабевски във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий " можете да видите тук.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР