Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото

...
Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото
Коментари Харесай

Карадайъ в село Корница: Ще останем гарант за правата и свободите на гражданите

Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото им, ще отстояваме и пазиме свободата в нашата Родина България. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на възпоменателния протест в гоцеделчевското село Корница в памет на жертвите на така наречен възродителен развой, заяви пресцентърът на Движение за права и свободи.

Във възпоменателния протест участваха още заместник-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, народните представители Елхан Кълков, Хайри Садъков, Небие Кабак, Байрам Байрам и Павлин Кръстев, ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и депутат Сезгин Мехмед, регионалният ръководител на Благоевград Ведат Хюсеин, както и общински ръководители и общински кметове на Движение за права и свободи от региона и прилежащите области, представители на посолството на Р Турция в София и районният мюфтия на Благоевград Осман Кутрев, се показва в прессъобщението.

Трийсет и две години вършим политика в България, учредена на философията на заедността, сподели водачът на Движение за права и свободи, представен от партийния пресцентър. " Но през днешния ден имаме власт, която употребява инструментите на разделянето и опълчването, на реваншизма. И то в едно спешно и обезпокоително време “, уточни Карадайъ.

„ Вместо да търсим омекотяването на рецесиите, виждаме една власт, която разделя, която сочи с пръст и употребява противозаконни способи и принадлежности за разделяне и опълчване. Видяхме го предходната година и по време на изборите ”, уточни водачът на Движение за права и свободи. „ Тези министри споделят, че властта им е на 100 дни. Да, властта е на 100 дни, само че министрите са на власт от 315 дни, от май предходната година “, съобщи Карадайъ. По думите му единият от тях си е разрешил " да ни върне тези грозни времена от интервала на промяната на имената ни ". 

Лидерът на Движение за права и свободи , управлението на Движението, народните представители, членовете и симпатизантите на партията сервираха венци и цветя пред паметника на героите на демокрацията в Корница. След това сервираха венци и цветя пред паметника на жертвите на тоталитарния режим и в гоцеделчевското село Брезница, осведомиха от партийния пресцентър. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР