Пред Фандъкова следва един доста нелек мандат с шарени районни

...
Пред Фандъкова следва един доста нелек мандат с шарени районни
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Пред Фандъкова следва един доста нелек мандат

" Пред Фандъкова следва един много нелек мандат с шарени районни кметове с едни пъстър Общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще би трябвало да се разчита на лозунги и добре свършена работа. " Това сподели министър Владислав Горанов в в коментар на изборните резултати след провелите се локални избори.
По думите му е бил изработен опит за опит за една самоцелна смяна, която се демонстрира, когато има насъбрано политическо напрежение.
" Добрата вест, е че София не се подведе по манипулативни внушения на един политик, който излъчва всички честоти с една единствена цел да промени София. София се трансформира сполучливо през последните години и тази операция, която се опитахте година и половина, с цел да ерозирате всичко сторено, включително и внушенията за платен избор и всички вероятни операции - не съумяха ", сподели обвинително министърът. На въпрос на водещия дали това се отнася към него, Горанов отговори: " Малко виновен негонен бяга става историята. "
Горанов разясни, че в продължение на година и половина са били направени внушения за това какъв брой неприятни неща са се случили в София:
" Искам да кажа, че натрупването и акцентирането единствено от избран аспект може ловко да бъде превърнато в операция ", разясни още министърът и добави, че дали проблемите са отразявани вярно ще покаже времето и гледаемостта на обособените медии: " Нали знаете, че всеки гледа малкия екран по собствен метод. Чашата може да бъде на половина цялостна и на половина празна. "
" Факт е, че в София демократични анархисти, тези които до през вчерашния ден се смятаха за десни, гласоподаваха за Мая Манолова, която даже не е и лява. Тя е една мъчително амбициозна жена, София щеше да ѝ е тясна и може за нея добре,  тъй като нейните упоритости са доста по-големи от столичния град. Добре е, че ще има в допълнение време да се приготви. Проблемът е къде се насочва тази сила и дали си почтен с гласоподавателите ", сподели още Горанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР