Преброяването в , обявено за следващата година, е ключова тема,

...
Преброяването в , обявено за следващата година, е ключова тема,
Коментари Харесай

Историк: Сърбия иска излаз на море и заплашва съществуването на Черна гора

Преброяването в, оповестено за идната година, е основна тематика, с която отиващото си държавно управление шокира жителите, като твърди, че има намерение да усили броя на сърбите в района и че Черна гора на процедура е застрашена от изгубване.
Това е едно от изказванията на историка Миливой Бешлин, който съобщи пред Радио " Антена М " от Подгорица, че " въпросът за сърбите в района, и изключително в Черна гора, е съществена тематика в Сърбия през последната година " и че формален Белград ще бъде доста деен по време на идното броене, както беше по време на парламентарните избори, за да усили броя на сърбите в Черна гора.
 Черна гора след вота: Европейски Съюз чака доста работа, а Русия планува битка за оцеляване на Джуканович Черна гора след вота: Европейски Съюз чака доста работа, а Русия планува битка за оцеляване на Джуканович
" Резултатите от изборите демонстрират, че печелим 40 места в Народното събрание. Оставаме най-силната партия в страната. Рано е да се приказва за кра...
„ Очаквам Сърбия да бъде доста дейна във връзка с преброяването в Черна гора и освен в Черна гора, само че и в района. Не е загадка, че Вучич, неговите министри, Додик, опозиционни водачи, медии, както режимът, по този начин и опозицията, авторитетни националистически интелектуалци - са фокусирани върху това броене “, сподели Бешлин, цитира го БГНЕС.
Целта, споделя той, е ясна - да се усили броят на сърбите и да се понижи броят на черногорците.
Освен това Бешлин е сигурен, че ще им помогне и обстоятелството, че към този момент са изпълнили този проект в Сърбия, където, както той твърди, от 1991 до 2011 година броят на черногорците е намалял 10 пъти.
" В последна сметка задачата е да се унищожи държавността на Черна гора, тъй че Сърбия да има достъп до морето, " сподели Бешлин.
 Сърбия вкара реципрочна карантина за жителите на Черна гора Сърбия вкара реципрочна карантина за жителите на Черна гора
Сърбия реши да вкара наложителна 14-дневна изолираност за жителите на Черна гора, които влизат в страната. Мярката се постанова поради бу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР