Пребитата преди дни в София Валентина Механджийска не позволява на

...
Пребитата преди дни в София Валентина Механджийска не позволява на
Коментари Харесай

Пребитият нотариус Валентина Механджийска не позволявала да проверят дейността й



Пребитата преди дни в София Валентина Механджийска не разрешава на проверяващите да ревизират активността й като нотариус. Жената бе нападната и бита при започване на седмицата, дружно с щерка си, от двама маскирани мъже. Това разкри основният секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов пред публицисти.

По думите му това се постанова, с цел да се разбере дали случаят е обвързван с работата на Механджийска. По тази причина се постанова с нейното единодушие проверяващите да ревизират подписаните от нея контракти и покупко-продажби. До момента обаче Механджийска отказвала да спомага на полицията.

Механджийска и щерка й бяха нападнати този понеделник на столичния бул. „ Драган Цанков” от двама маскирани мъже, които и досега остават в неопределеност. По думите на Младен Маринов следствието досега е посочило, че побоят е бил ориентиран съответно към Валентина Механджийска, а не към щерка й: "Имаме насоки към това, че нападението в действителност е планувано авансово и е ориентирано директно към нотариуса, а не съм щерка й, което дава надолнище, че това е закононарушение, обвързвано с личността и с работата на нотариуса ", сподели Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР