Празнуващи на корона-парти в столичен хотел се барикадираха и не

...
Празнуващи на корона-парти в столичен хотел се барикадираха и не
Коментари Харесай

Корона-парти в квартал "Бояна" завърши с барикада и див екшън

Празнуващи на корона-парти в столичен хотел се барикадираха и не позволиха екипи на здравната ревизия да извършат инспекция. Екшънът се е разиграл нощес в елитния кв. " Бояна ".

Част от тях се заключиха в помещението и по този начин не разрешиха на проверяващите от полицията и РЗИ да извършат инспекция. Други пък се пробвали да избягат през разнообразни изходи на постройката.

През миналата нощ инспекции са осъществени и на още няколко места. Съставени са актове и полицейски разпоредби

Днес ще е третият ден, в който служители на реда и здравни инспектори ще ревизират по какъв начин се съблюдават противоепидемичните ограничения в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини.

Операциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения станаха традиция през последните месеци. При тях постоянно се откриват доста извършители, главно в заведения за хранене към хотели.

Десетки актове за нарушавания на противоепидемичните ограничения издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София в петък и събота както на юридически лица, по този начин и на жители. Акт получи и кметът на регион „ Кремиковци “ поради  струпване на хора, неспазване на отдалеченост и неносене на маски по време на проведен празник.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР