Правният екип на Даниел Пени не е изненадан“, че съдия

...
Правният екип на Даниел Пени не е изненадан“, че съдия
Коментари Харесай

Адвокатът на Даниел Пени е убеден, че той ще бъде „напълно оневинен“, след като съдията отхвърли искането за отхвърляне на обвиненията

Правният екип на Даниел Пени „ не е сюрпризиран “, че арбитър от Ню Йорк отхвърли настояването му да отдръпна наказателното произвеждане обвинявания, произлизащи от гибелта на скитник по време на кавга в метрото предходната година.

Адвокатът на Пени, Томас Кениф, се причисли към " Fox & Friends " в петък, с цел да реагира на решението, изразявайки убеденост, че клиентът му ще бъде " изцяло оправдан " от жури по-късно тази година.

„ Не сме сюрпризирани, защото… в действителност става въпрос по-малко за съдията, а доста повече за доста ниския стандарт на доказване в огромното жури, в огромното жури в Ню Йорк “, сподели Кениф на Стив Дуси. „ Така че стандартът за доказване, в огромното жури, е рационална причина и единствено с цел да го сложа в подтекст, Стив… това е по-малко, в сравнение с един служител на реда би трябвало да ни издаде призовка на улицата или да арестува за дребно нарушаване. "

„ Това също не е единомислещо гласоподаване, както бихте видели в правосъдно жури “, продължи той. „ Ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР