Правителството в оставка не се справило с инфлацията и галопиращите

...
Правителството в оставка не се справило с инфлацията и галопиращите
Коментари Харесай

Текущи резултати: Читателите на TrafficNews искат предсрочен вот, смятат че Борисов е “най-малкото зло“ в политиката

Правителството в оставка не се справило с инфлацията и галопиращите цени, Бойко Борисов е " най- дребното зло " в българската политика, а предварителните избори са желан вид пред кабинет в в границите на този парламент. Така наподобяват резултатите от трите анкети, оповестени в TrafficNews през юни. В тях са се присъединили общо 4 594 души.

86% от гласувалите не считат, че държавното управление, което предходната седмица падна след избор на съмнение, се е справило с инфлацията. На противоположното мнение са единствено 13,57% от участниците.



След оставката на кабинета " Петков " 66, 47% считат, че ръководството на страната би трябвало да бъде формирано след предварителни избори. 33.53% обаче избират да видят ново държавно управление, формирано в границите на този парламент.



Въпросът за " най- дребното зло в българската политика " провокира най- огромен брой хола да гласоподават и в анкетата, качена преди седмица до този миг са дали своят вот 2 000 души. 35% от тях са на мнение, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е " най-малкото зло ". След него се подреждат Румен Радев с 21.93% и Кирил Петков с 15,52 %. В другия завършек на таблицата са Ахмед Доган, Слави Трифонов и Корнелия Нинова, като водачът на Българска социалистическа партия събира едвам 1,6%, които считат, че нейното ръководство би нанесло най- малко вреди на страната. Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов също не е припознат като допустимо решение на проблемите на страната. Той събира 7,57%. С 1% по-голямо е доверието в някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев, който скоро показа новата си партия.



Анкетата към момента е дейна и жителите могат да оставят своя глас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР