Правителството увеличава утвърдения със закона за държавния бюджет показател по

...
Правителството увеличава утвърдения със закона за държавния бюджет показател по
Коментари Харесай

Правителството дава 3 млн. лв. на ДАТО за технологични иновации

Правителството усилва одобрения със закона за държавния бюджет индикатор по бюджета на Държавна организация „ Технически интервенции “ за оптимален размер на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2018 година, със сумата 3 100 000 лева, оповестяват от държавната осведомителна работа.

Планирането, прогнозирането и осъществяването на уговорките за разноски и новите отговорности за разноски в Държавна организация „ Технически интервенции “, отразяват спецификата на активността на организацията при осъществяване на задачата по член 19а, алинея 1 от Закона за специфичните разследващи средства, обусловена от бързо изменяща се оперативна среда и бързо разрастващата се среда на осведомителните и информационни технологии. Това постанова обособяване на обилни запаси за нововъведения, които са ориентирани към повишение на софтуерния и техническия потенциал на организацията за осъществяване на законово регламентираните й цели.

Поетите и предстоящите до края на 2018 година задължения за разноски, са съобразени с финансово застраховане постигането на главните цели и осъществяването на целите на организацията, произлизащи от Закона за специфичните разследващи средства, както и за реализиране на ефикасен потенциал, даващ опция за еластичност и съответна реакция на зараждащите в естеството на работа промени. Разпределението и изразходването на наличния запас е ориентиран към реализиране на успеваемост и ефикасност в активността на организацията в изискванията на ресурсни ограничавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР