Правителството се превърна в заложник само на себе си, след

...
Правителството се превърна в заложник само на себе си, след
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Приятелски огън

Правителството се трансформира в пленник единствено на себе си, откакто от ПП-ДБ откриха: на поддръжката на ГЕРБ не може да се разчита. И поставиха ултиматум - или партията на Бойко Борисов ще подсигурява, че ще се включи в седем съответни промени, или министър председателят Николай Денков подава оставка.

Приятелският огън започна още от сутринта, когато Боприсов разгласи, че той няма да смъква кабинета, само че и загатна, че ще отдръпна ротационната си премиерка. И продължи следобяда - с насмешката на основни лица от ГЕРБ: нечувано - самичък да сваляш държавното управление си.

Разводът по български идва на фона на следващите МИРолюбиви изяви на президента Румен Радев. Който на процедура сплоти точно с такива изяви евроатлантическите съперници в общо ръководство.

И Владимир Путин се радва през днешния ден на другарски огън - от преживелия (и той) катарзис Пригожин.

Но най-малко Абрамович няма да го мислим. Има си активи в Европейски Съюз.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР