Правителството само създава двойни стандарти с преговорите, които води за

...
Правителството само създава двойни стандарти с преговорите, които води за
Коментари Харесай

Борисов получава Шенген като PR подарък по време на избори, критикува Неков

Правителството единствено основава двойни стандарти с договарянията, които води за присъединението ни към Шенген. Това мнение изрази евродепутатът в групата на социалистите в Екологичен потенциал Момчил Неков.

Той подлага на критика кабинета, че не е задоволително настойчив в тази национална цел.
Неков е неудовлетворен, че Бойко Борисов е склонен да ни одобряват единствено по въздух, а след това по вода и суша .
 Екологичен потенциал одобри отчета на Станишев за влизането ни в Шенген Обновена
Екологичен потенциал одобри отчета на Станишев за влизането ни в Шенген

С огромно болшинство Екологичен потенциал се затъпи за цялостното ни участие в Шенген

Ако действително в този момент дясното управление на евроинституциите ни одобри Шенген по въздух, това ще е политически подарък с PR резултат по време на избори , пояснява евродепутатът.
Това не ни прави съперници , отсече той

София е последна гара, акцентира Неков.
Не е ясно по кое време ще влезем по суша и вода.

Това не ни оказва помощ по никакъв метод, счита още евродепутатът. Освен това Неков се тормози, че в случай че се съгласим на този компромис , да сме в Шенген единствено по въздух, не е ясно по кое време ще влезем по суша и вода и още веднъж пълноправното ни присъединение ще се отсрочи във времето.
 Приемат ни в Шенген с въздушните ни граници?
Приемат ни в Шенген с въздушните ни граници?

Според високопоставени източници в Брюксел...

Неков пояснява и че на страната ни е необходим сериозен разбор за това какви фрагменти са нужни на всеки български район. А подобен разбор сега нямало, възмути се той.

По думите на евродепутата такива данни ще са в интерес на бизнеса в търсенето на фрагменти и за развиването на районите.

Българският представител в Екологичен потенциал разяснява постигнатото по отчета за уменията. Той е удовлетворен, че общността има нова стратегия за европейски умения.

Неков: 21 век е век на умения.

Евродепутатът разяснява и дуалното обучение, което е добре познато и у нас. Дори напомни, че преди години от нас в сферата вземат опит Франция и Англия. Сега се опитваме да върнем блясъка, акцентира той.

Не се регионализират уменията и политиките, акцентира още той. Не се знае къде по райони има неналичия на съответни кадр и, а пред всеки район има разнообразни провокации и преимущества. За образец той даде Силистра.
Според обширно потупване 8% от младежите желаят да емигрират, а в това време действително 25% от родителите желаят децата им да емигрират. Предстои това изследване да бъде показано на Българска социалистическа партия и да се направи сериозен районен разбор на нужните фрагменти.
 2 900 деца признати в дуалната форма на образование за последните две години
2 900 деца признати в дуалната форма на образование за последните две години

Мотивацията на децата през днешния ден е доста сложна, смутен Вълчев

Не знаем какви фрагменти трябват за всеки район , безапелационен е Неков. Ако желаеме да си помогнем, не би трябвало да разчитаме и да чакаме решението от Европейски Съюз, а да се работи на равнище България за съгласно него. А анализът на нужните фрагменти по райони ще бъде показан на министъра на образованието и на обществения министър.

Според евродепутата парите за саниране е трябвало да се вложат в обучение.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР