Правителството определи Български пощи ЕАД за стратегически обект от значение

...
Правителството определи Български пощи ЕАД за стратегически обект от значение
Коментари Харесай

Български пощи стават стратегически обект за националната сигурност

Правителството дефинира " Български пощи " ЕАД за стратегически обект от голяма важност за националната сигурност . Това става с допълнение на Постановлението от 2009 година за установяване на стратегическите обекти и действия, които са от голяма важност за националната сигурност.

Според решението това ще спомогне да бъдат подхванати всички вероятни ограничения за бързо и дейно попречване и ограничение на риска от нов срив с всички произлизащи от него неподходящи последствия за " Български пощи " ЕАД и попречване на рисковете от следващи кибер офанзиви.

Припомняме, преди повече от месец, което извади от строя структурата, в това число и докара до безпорядък в изплащането на пенсиите. И до този миг работата на пощите не е изцяло възобновена. Едва през вчерашния ден бе оповестено, че към пощите .

По случая с хакерската офанзива бе оповестено, че се води следствие както от институциите,. Като съществена причина за триумфа на офанзивата се уточни незаконното пренебрегване на положението на службата, неглижирането, като се появи информация, че пощите даже.

Междувременно след офанзивата. В момента принципал на институцията е вицепремиерът Калина Константинова.
 Сметната палата ще прави одит на
Сметната палата ще прави одит на " Български пощи "

Проверката ще бъде за интервала 1 януари 2019 - 31 април 2022 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР