Правителството одобри План за извършване на оценки на изпълнението на

...
Правителството одобри План за извършване на оценки на изпълнението на
Коментари Харесай

Одобрен е План за оценка на изпълнението на бизнес програмите на микро-, малки и средните публични предприятия за 2022 г.

Правителството утвърди План за осъществяване на оценки на осъществяването на бизнес стратегиите на микро-, дребни и междинни обществени предприятия за 2022 година

В проекта са включени 3 микро-, 3 дребни и 3 междинни предприятия с над 50 на 100 държавно присъединяване в капитала. Съгласно Закона за обществените предприятия, Агенцията за обществени предприятия и надзор за 2022 година ще извърши инспекция на осъществяването на утвърдените бизнес стратегии на всички огромни обществени предприятия, както и на деветте предприятия, включени в сегашния проект. На базата на тази оценка Агенцията дава оферти за възстановяване на ръководството и работата на съответната конструкция.

Изпълнението на заложените стратегии ще се прави оценка по четиристепенна канара, която включва следните равнища: незадоволително осъществяване, приемливо осъществяване, положително осъществяване и доста положително осъществяване. Целта е реализиране на по­добри финансови резултати, както и по-ефективно ръководство на държавните предприятия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР