Правителството на САЩ публикува нова порция кадри, снимки на неидентифицирани

...
Правителството на САЩ публикува нова порция кадри, снимки на неидентифицирани
Коментари Харесай

Аномално поведение“: Правителството на САЩ публикува нови кадри с НЛО

П равителството на Съединени американски щати разгласява нова порция фрагменти, фотоси на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) по целия свят. 

Разпространявайки фрагментите, Службата за разрешаване на аномалии на Пентагона (AARO) съобщи, че не е разкрила доказателства, че всяко следствие на НЛО – известно още като неидентифицирани аномални явления (UAP) – е „ удостоверило, че всяко наблюдаване на UAP съставлява извънземна технология “. 

“Изследователските старания, на всички равнища на подредба, заключиха, че множеството наблюдения са елементарни обекти и феномени и са резултат от неправилна идентификация “, предава IFL Science. 

Сред оповестените фрагменти обаче имаше видеоклипове на феномени, които AARO не е в положение да изясни изцяло. 

" Unresolved ": US Government Releases Fresh Batch Of UFO Footage To The Public | IFLScience
— Tom Sargous (@TomSargous)
Един от тези случаи включва фрагменти, снимани от екипажа на Военноморски сили на Съединените американски щати. При различен случай в Близкия изток те съумяха да изключат, че незнайният обект демонстрира “аномално държание “, само че не съумяха да го разпознават. 

Разбира се, някои се оказаха обясними след обзор на данни за търговски полети. 

“Инфрачервен видео датчик MQ-9, ориентиран към бъдещето, снима този кадър в Южна Азия, до момента в който записваше различен MQ-9 “, написаха от AARO за едно НЛО на своя уеб страница. 

“След разбор на видеоклипа с цялостно придвижване, включване на спомагателни фрагменти с по-голямо фокусно разстояние и разбор на данните за търговски полети в района, AARO преценя, че обектът евентуално е търговски аероплан и че задната кавитация е сензорен артефакт вследствие на видео компресия ", предава още IFL Science.  



* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР