„Правителството на Радев със заповед въвежда дискриминация в българското образование.

...
„Правителството на Радев със заповед въвежда дискриминация в българското образование.
Коментари Харесай

Костадинов призовава Радев на дебат заради дискриминиращите мерки

„ Правителството на Радев със заповед вкарва дискриминация в българското обучение. Питам какво следва: наложителен документ за лекарите и медицинските сестри, наложителен документ за хората от администрацията, наложителен документ за армията, за тях може би ще има и наложителна имунизация? Правителството на Радев може да не е направило имунизацията за Ковид-19 наложителна, само че сигурно е насилствена - т.е., никой не ви кара да се ваксинирате, само че в случай че желаете да работите, ви принуждават да се ваксинирате или да излезете в неплатен отпуск. Скоро евентуално ще опитат и да попречват свободното ни придвижване по улицата, в случай че не сме имунизирани. Заповедта на държавното управление на Радев касае към този момент нашите деца и учителите. Учителите, с цел да работят, към този момент ще би трябвало наложително да имат така наречен Зелен документ, а децата ни, с цел да посещават учебно заведение, наложително би трябвало да бъдат тествани два пъти седмично. Ако учителите откажат, ще бъдат освободени от работните си места. Ако ние, родителите, откажем, децата ни няма да бъдат допускани до учебно заведение, а ще са още веднъж онлайн - разяснява протичащото се ръководителят на партия Възраждане и претендент за президент доктор Костадин Костадинов.

„ Призовавам учителите да реагират против заповедта на държавното управление на Румен Радев. Никой не може да ви уволни, както добре знаете. Могат само да не ви позволен до работните места, само че не могат да създадат повече към този момент. Призовавам и родителите за реакция по отношение на заповедта. Аз не бих разрешил някой да прави опити с моите деца и те да бъдат непрестанно уплашени от проби. Училището е място, където децата ни би трябвало да получават познания, а не да бъдат душевен осакатявани. Нека забележим кой ще победи в тази война на Радев и неговото държавно управление против нас, българския народ.

Освен това за повторно приканвам лицето Румен Радев, към момента президент на България, да излезе на обществен спор с мен. Искам да го попитам какви тъкмо заповеди извършва и за какво не работи в интерес на българския народ. Защо Зеленият документ беше въведен единствено ден преди той да отиде на основното посещаване в Брюксел - заповеди от Брюксел или от Вашингтон извършва, Радев? Страхът обаче го поучава да не излезе на полемика с нас ", сподели още доктор Костадин Костадинов във видеото и добави:

„ А на вас, сънародници, напомням, че няма държавно управление, което да е спечелило войната против народа си. Нека на 14 ноември пратим Радев и служебното държавно управление там, където му е мястото - да прави компания на Борисов в историята ", добави още Костадин Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР