Правителственият „Фалкон” ще бъде спрян от движение, докато не се

...
Правителственият „Фалкон” ще бъде спрян от движение, докато не се
Коментари Харесай

Спират от движение временно Фалкона след поредната авария

Правителственият „ Фалкон” ще бъде спрян от придвижване, до момента в който не се обясни повода за казуса, поради който през днешния ден се приземи спешно в София. Това разгласи шефът на Авиоотряд 28 ген. Тодор Коджейков.

Снимка: БГНЕС

Екипажът на машината приземи ръчно машината на летище София, поради отказала навигация на самолета. На борда на самолета е имало деветима души, измежду тях и премиера Бойко Борисов, който се прибирал от Солун, Гърция.
Отново проблем с държавния "Фалкон ", в който лети Бойко Борисов Машината ще бъде спряня, до момента в който не се откри повода за повредата, разгласи шефът на Авиотряд 28 ген. Тодор Коджейков
Коджейков изясни, че системата е изключила и водачите не са съумели да я рестартират, по този начин се е наложило да преминат на ръчен режим.

Пилотите са създали втори кръг над летището и са кацнали образно, с помощта на това, че са познавали региона и самото летище, изясни шефът на Авиотряд 28.

Това е следващ случай на отвод на държавния „ Фалкон”, подсети Коджейков. Той ще упорства за пазаруване на нов аероплан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР