Правителствената комисия по на Израел под ръководството на премиера обсъжда

...
Правителствената комисия по на Израел под ръководството на премиера обсъжда
Коментари Харесай

Израел смята да забрани влизането на граждани от различни страни заради коронавируса

Правителствената комисия по на Израел под управлението на премиера разисква разновидността за „ незабавна възбрана на достъпа от Англия, Дания и Южна Африка “. Причината е появяването на новия вариант на ковид, оповестиха през днешния ден от държавната пресслужба.
Очаква се в листата да бъдат включени и други страни, се споделя още в известието, представено от ТАСС.
 Вучич: Сърбия може да създава ваксина „ Спутник V “ Вучич: Сърбия може да създава ваксина „ Спутник V “
Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че има опция за взаимно произвеждане на съветската ваксина „ Спутник V “ в...
Решението се отнася и до провеждането на проби и въвеждането на наложителна карантина за жителите на Израел, които се връщат от разнообразни страни, както и ограничаване за овакантяване на страната.
БГНЕС напомня, че съгласно публично изказване на премиера, във Англия е регистриран мутирал вариант на ковид, който се популяризира доста по-лесно. За да предотвратят увеличението на болестта, управляващите в страната вкараха строги ограничавания, които влязоха в действие тази нощ и ще важат най-малко до 30 декемри.
По-рано през днешния ден Нидерландия разгласи, че приключва пътническите полети от Англия. Подобна мярка обмисля и немското държавно управление. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР