Правителствата по света трябва да предоставят храни и енергийни помощи

...
Правителствата по света трябва да предоставят храни и енергийни помощи
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева за енергийни и хранителни помощи за най-бедните

Правителствата по света би трябвало да дават храни и енергийни помощи на най-бедните представители на обществото, с цел да оправят с рецесията. Това сподели в изявление за Би Би Си ръководещият шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева. Тя предизвести, че всяка финансова поддръжка би трябвало да бъде деликатно премислена от държавните управления.

Правителствата по света би трябвало да дават храни и енергийни помощи на най-бедните представители на обществото, с цел да оправят с рецесията. Това сподели в изявление за Би Би Си ръководещият шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева. Тя предизвести, че всяка финансова поддръжка би трябвало да бъде деликатно премислена от държавните управления и ориентирана целево, с цел да бъдат предотвратени неприятни последствия:

" Бъдете доста деликатни какъв брой харчите и защо. Има два целта, единият са най бедните пластове на обществото, които се борят с високите цени на храните и енергийните разноски. За тях това са 40-50 % от приходите. Това е мегапроблем. Вторият приоритет е поддръжката за типовете бизнес, понесли най доста вреди от войната ".

По обявата работи: Георги Даскалов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР