правителният съвет на ФК взе решение да освободи старши треньора

...
правителният съвет на ФК взе решение да освободи старши треньора
Коментари Харесай

Борис Галчев стана играещ треньор на Банско

правителният съвет на ФК взе решение да освободи старши треньора Ели Маркес. На изключително съвещание УС на клуба прегледа досегашните резултата на мъжкия тим от шампионата на Югозападната трета лига.

" Направихме доста добра селекция. Изплащаме заплатите и наградите в точния момент. Обаче напрактика не се получават предстоящите резултати. В момента сме 12-и с 11 извоювани точки. Това бе и повода да се разделим с досегашния старши треньор Ели Маркес. Последният сподели схващане и като възпитани хора се разделихме като другари ", съобщи Георги Бенин от УС на ФК Банско.
свързани новини7211на 25.07.2020
" Нормално е като не върви тимът да се търсят промени, а при нас стартират от старши-треньора. Отборът на ще бъде воден от Боби Галчев, който е прочут футболист в страната и ще продължава да бъде играещ треньор.

Радващото е, че към този момент тренировки възобновиха контузените Борислав Хазуров и Димитър Стоев. Хазуров ще вземе присъединяване в мача от междинния 11-и кръг в сряда против Рилски състезател в Самоков, а присъединяване на Димитър Стоев е под въпрос ", сподели още Бенин.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР