Правенето на секс не е точно синоним на любов. Това

...
Правенето на секс не е точно синоним на любов. Това
Коментари Харесай

Какви са основните разлики между правенето на секс и любов

Правенето на секс не е тъкмо синоним на обич. Това е повода, заради която можем да срещнем хора, които вършат секс, само че не поддържат връзка. Можем обаче да забележим и двойки, които като се изключи че вършат секс за наслаждение, вършат обич, тъй като са влюбени.

Сексуалните връзки не постоянно произлизат от една и съща причина или преследват една и съща цел. Поради това би трябвало да сте доста ясни какво желаете да вършиме и с кого.

Каква е разликата сред правенето на обич и секса?

Мнения и разногласия по тематиката има доста и истината е, че няма " универсална истина ", която да се приложи към всички случаи.

Следователно отговорът може да варира според от индивида и събитията.

Има основни точки, които хвърлят светлина, с цел да се разграничи по кое време половите връзки се основават на усеща и по кое време са просто въпрос на снабдяване на наслаждение на тялото. Разбира се, те не са безспорни истини, а по-скоро общи аспекти, които си коства да бъдат взети под внимание.

1. Езикът

При правенето на обич може да има повече страст, тъй като има повече любовна игра, любов и взаимни милувки. Деликатността играе значима роля преди да се стигне до навлизане.

От друга страна, когато вършиме секс, вие реагирате единствено на допиране, възбудата, която то генерира, и желанието за постигане на оргазъм. Не е наложително да е налице любов или да се подготвяте с цял обред към половата среща.

2. Удовлетворението

Когато се прави обич, доста се мисли за постигането на взаимно наслаждение и по какъв начин да се задоволи колегата. Това значи, че желанието не стопира мислите, страстите или възприятията към този човек. 

Вместо това, когато вършиме секс, това, което се търси преди всичко, е самозадоволяване, без значение от това какъв брой удовлетворен се усеща другият или какви са неговите стремежи и упования за сегашното или бъдещето. Нито едно от тях не е мислене оттатък момента или дали другият човек е важен или не.

3. Времето

Когато вършиме обич, отделяте време за съблазняване и глезене на другия човек, с цел да го накарате да се почувства обичан, както и мечтан. След постигане на мечтаната кулминационна точка и за двамата души е значимо да прекарат време в шерване. От друга страна когато просто искаш да правиш секс, задачата е оргазъм и нищо повече. 

4. Очаквания

Двойките, които вършат обич, споделят упования, фантазии и житейски проекти за бъдещето. Те се стремят да продължат пътя си дружно и могат да обменят отзиви в леглото по всяка тематика, а освен за възприятията си.

От друга страна, тези, които вършат секс, нямат, нито търсят повече задължения от това да се съблекат, да се задоволят и да се облекат още веднъж, с цел да продължат живота си, без да са обвързани с различен проект с изключение на своя личен.

По-добре ли е да вършим обич или да вършим секс? Всичко зависи от това какво търсите. Важно е да се разграничат двете понятия в една връзка, тъй като това предотвратява объркването да навреди на някой от участващите. Ако не е ясно каква е задачата на акта, някой може да се влюби, без да знае, че няма нищо друго с изключение на скотски удоволствия. За да се погрижите за страстите си, е значимо да знаете разликата сред правенето на обич и секса.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР