Практикер“ - Пазарджик се помещава в нова модерна сграда, заемаща

...
Практикер“ - Пазарджик се помещава в нова модерна сграда, заемаща
Коментари Харесай

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Пазарджик

„ Практикер “ - Пазарджик се обитава в нова съвременна постройка, заемаща повърхност от близо 8400 кв. м. На 5800 кв. м комерсиална повърхност, просторният хипермаркет ще зарадва потребителите със светла и уютна конюнктура и функционална класификация и организация, тъй че елементарно да прегледат и да открият това, което им е належащо. Жителите и гостите на града ще могат да избират от богат подбор от над 50 хиляди продукта за основаването и подобряването на дома и градината. На налични цени те ще могат да закупят артикули на водещи международни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.

Клиентите ще могат да се възползват и от потребни услуги като 3D планиране на бани и кухни, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, превоз на закупени артикули, покупки на погашение и застраховка „ Удължена гаранция “ на продуктите. На тяхно разположение е безвъзмезден паркинг, обвързван с паркинга на хипермаркет „ Технополис ”, със 128 паркоместа, две от които са оборудвани със зарядни станции за електрически автомобили. За положителното обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 70 чиновници.

„ Практикер “ - Пазарджик отваря порти на бул. „ Стефан Стамболов “ № 13А, до хипермаркет „ Технополис “. Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, с цел да създадат дома си по-красив, удобен и комфортен. Реализацията на плана е дело на строителната компания „ Микс – Констръкшън “ ООД.

ЗА КОМПАНИЯТА
„ Практикер ” е верига хипермаркети за дома и градината, основана в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 година и за малко време се подрежда измежду водещите вериги, които развиват този бранш в страната. През 2014 година българската компания „ Видеолукс Холдинг “, притежател на хипермаркетите за техника „ Технополис “, закупи целия бизнес на „ Практикер “ в България и все още ръководи 13 обекта от веригата в 12 огромни града на страната. От тогава до в този момент „ Практикер “ удвоява асортимента, чиновниците и продажбите си и се трансформира в най-голямата компания в бранша „ Направи си самичък “ в България. Плановете на веригата плануват разширение в нови градове.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР