„Практически няма шанс за съставяне на нов кабинет. Децата от

...
„Практически няма шанс за съставяне на нов кабинет. Децата от
Коментари Харесай

Татяна Дончева: От ПП се държат като Слави през 2021 г. и ще приключат по същия начин, законите им се пишат в адвокатски кантори

„ Практически няма късмет за сформиране на нов кабинет. Децата от детската градина от Политическа партия са изгубили едно камионче и не желаят различен да си играе с него. Те са толкоз опитни и празнословни, колкото Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Реакцията на Политическа партия е като на Слави Трифонов от предходната година. Не е съществено да поставяш изискването Бойко Рашков да е началник на КПКОНПИ, с цел да подкрепяш ново държавно управление “. Това съобщи някогашният народен представител Татяна Дончева пред БТВ.

„ Ако беше дал на Демократична България мандата, Румен Радев щеше да бъде упрекнат в еснафщина. Политическа партия изгърмяха първия мандат с много обикновено и левашко подхождане. Тези хора желаят като Слави Трифонов – всички да са „ за “ техните оферти. Когато си търсиш гласове, би трябвало да имаш еластичен метод. 6 месеца управляваш без стратегия и като се сурна държавното управление, се сетиха, че им трябвала. За какво им е? Миналата година на дневен ред беше Слави Трифонов, когато хората му даваха доверие, тъй като не имаха вяра, че той не може, а за нас беше ясно още от първия ден, че е по този начин. Същата сценка ще се случи и с Политическа партия. Младите виждат себе си във връстниците си във властта. Има и възрастни, които може да са баби и дядовци на „ смяната “ и споделят „ дано да ги оставим младите “. Това съм го виждала при Жан Виденов. На идващите избори Политическа партия няма да падне толкоз, само че по-късно ще последва ориста на Има Такъв Народ. Какъв водач е Кирил Петков? Той няма логическо изречение. За 6 месеца не са приели 2 параграфа, а в този момент щели да одобряват 22 закона за проекта за възобновяване. Знам го от кухнята – тези момчета не схващат от страна и разрешават на ГЕРБ да ги подритва като плажна топка. Законите им се пишат от няколко адвокатски адвокатски фирми. Къде е казано, че може по този начин? Назначаването на Бойко Рашков в КПКОНПИ е единствено неистовото предпочитание да го махнат от Министерство на вътрешните работи. Тези момчета и девойки са типичен образец за деца, които доста си играят на компютъра и виртуално садят домати. Освен да провокират у мен смях, се сещам за Тодор Живков и за фразата му „ приземяване, приземяване, приземяване “. Тези хора ще ни докарат до продоволствена рецесия “, сподели още Дончева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР