ПП "Воля - българските родолюбци" представи кандидатите за депутати за

...
ПП "Воля - българските родолюбци" представи кандидатите за депутати за
Коментари Харесай

ПП Воля - българските родолюбци представи кандидатите си за евродепутати

ПП "Воля - българските родолюбци " показа претендентите за депутати за изборите за Европейски парламент. В централата на партията на "Раковски "134 лидерът на листата и водач на партията Веселин Марешки показа останалите участници в листата като един "сплотен тим " от почтени хора с висок морал и родолюбие.

Това е първото събитие на партията в централата - емблематично място за демокрацията. Марешки посочи, че в този момент тя е и "дом за българските родолюбци ".

Той показа и своите съдружни сътрудници за идните избори на 26 май. В листата на Политическа партия "Воля - български родолюбци " влизат представители на Народна партия "Свобода и достолепие ", Български аграрни съюз "Александър Стамболийски ", "Българска социалдемократическа партия ", Християндемократическа партия, Политическа партия "Обединена социалдемокрация ".

От квотата на Народна партия "Свобода и достолепие " претенденти са Орхан Исмаилов и Тихомир Пейчев. В листата влиза и Кольо Парамов като представител на Политическа партия "Обединена социалдемокрация ". От Български аграрни съюз представител в листата е Георги Соколов. Сред участниците в листата е и Емил Емилов, който Марешки показа като потомък на най-стария бунтовник Кочо Георгиев Лютов /Кочо Лютата/. С овации в залата бе посрещнато и името на претендента Ирина Абаджиева-Репуц, като майка на пет деца и претендент от квотата на Християндемократическата партия.

Листата се състои от 16 души - едно от местата остава свободно. Марешки посочи, че то ще бъде оповестено на по-късен стадий. Листата към момента не е подредена. Веселин Марешки изрази вяра на изборите за европейски парламент "Воля " да има най-малко двама представители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР