ПП Продължаваме промяната откри тържествено вчера офис в Петрич.

...
ПП Продължаваме промяната  откри тържествено вчера офис в Петрич.
Коментари Харесай

ПП Продължаваме Промяната откри тържествено офис в Петрич

Политическа партия " Продължаваме промяната " откри тържествено през вчерашния ден офис в Петрич. Кандидат-депутатите Христо Петров- Ицо от " Ъспуст ", Андрей Гюров, Георги Ганев, Боряна Шалявска, Кирил Танушев и Иван Сакарев се срещнаха със симпатизанти и членове, носейки силата и заряда на смяната, както и безапелационната уверерност, че огромната коалиция ПП-ДБ ще завоюва изборите.

Кандидат-депутатът Кирил Танушев дефинира хода на изборната им акция като извънредно насърчителен, защото хората в Петрич към този момент разкъсвали оковите на зависимостта в града, с цел да станат част от новото победно обединяване ПП-ДБ.

Познатият на всички българи Христо Петров- Ицо Хазарта бе посрещнат с неповторима благосклонност, поради необузданата му сила и автентичен сексапил на политик, който нито за момент не е прекъснал връзката си с елементарните хора -като народен представител, създател и човек, участващ неуморно в благотворителни дела, ориентирани най-много към децата в домовете.

" Не мога да давам прогнози за крайния резултат от изборите, знам единствено, че аз и моите сътрудници ще дадем всичко от себе си, с цел да оправдаем доверието на гласоподавателите. Имах неприятния шанс за една година да вземам участие в няколко предизборни акции, време, в което не мога да върша това, с което главно се занимавам, а точно децата в домовете, тъй като каквото и да кажа, ще бъде изтълкувано като предизборно. Изборите ще минат и ще отминат, за мен е значимо да свърша колкото е допустимо повече в това, което е моя идея ", декларира Христо Петров.

Водачът на кандидат-депутатската листа в Пиринско Андрей Гюров е безапелационен, че напъните би трябвало да бъдат ориентирани най-много към младежите: " Всяка смяна потегля точно от тях. В нашия край младежите са незаинтересовани от политиката, това което ние се опитваме да създадем е да ги притеглим.

Промяната би трябвало да настъпи освен на политическо, само че и на гражданско равнище. Не инцидентно, ние в обединяването имаме 77 цивилен и неправителствени организации, които се включиха в идеята да променим България. Проблемът, който виждаме в нашия район, е точно неналичието на благоприятни условия за младежите, споделя кандидат-депутатът. Според Гюров,да се работи за младежите, тъй че да се върнат в Пиринско, да работят тук, е приоритет на Промяната.

След дружеските диалози с членове и симпатизанти, пристигнали за тържественото разкриване на офиса, кандидат-депутатите се срещнаха и с петричани, в региона на кооперативния пазар, с цел да чуят проблемите им и ги уверят, че огромната коалиция ПП-ДБ е най-хубавата опция за развиването на района и България. Срещите на кандидат-депутатите с гласоподаватели не престават и през днешния ден в Сандански.

Енергията от обединяването е голяма. Във въздуха се носи чувство за изразителна победа.
Има по какъв начин! С № 12 и най-хубавата кандидатска листа в МИР1.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР