ПП-ДБ покани Димитър Стоянов, за да разсее всякакви съмнения, че

...
ПП-ДБ покани Димитър Стоянов, за да разсее всякакви съмнения, че
Коментари Харесай

ШИЗОФРЕНИЯ: Военният министър разобличи лъжите на копейките, те: Много сме доволни от вас

ПП-ДБ предложения Димитър Стоянов, с цел да разсее всевъзможни подозрения, че може да се пращат родни бойци да се бият на фронта против Русия в Украйна, само че чуването на военния министър в служебния кабинет се трансформира в отличен мотив да се разсеят всички подозрения, че ПГ на " Възраждане " ръси единствено неистини и агитация, идваща от Москва. 

Първи да изнерви националистите на трибуната се качи депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер, който подмятна: 

" Няма да има призовки за никого - нито за Вас. Ако желаете да бъдете същински мъже, излезте и си признайте вандализма и си изчистете постройката, която омазахте ",

прикани някогашният министър на нововъведенията сътрудниците си псевдонационалисти поради грозотията с хвърлената алена багра по постройката на Дома на Европа в центъра на София. Апелът му обаче остана нечут, а вместо това настана остра замяна на реплики сред национални избраници. Многократно се стигна до повишаване на напрежението в залата и единствено благосклонното отношение на председателстващата съвещанието Росица Кирова от ГЕРБ избави дясната ръка на КК Цончо Ганев от забележка и изпъждане. 

Самият боен министър категорично акцентира, че тематиката за изпращането на наши рейнджъри в Украйна, стартирана от хората на Костя Копейкин в последните месеци, е повече от неуместна и че депутатите, вместо с нея, трябвало с доста по-голямо внимание да се занимават с тази за намесата на политиката в правосъдната система. 

И въпреки да подсети неведнъж на " възрожденци " от трибуната, че: 

" В Украйна се води класическа война и единственият орган, който може да позволи изпращането на войски зад граница, сте вие, националните избраници. Служебното МО в никакъв случай не е имало желание да желае такова позволение ", от групата на Костадинов обърнаха плочата - този път за некомплекта в Българската войска, както и за предходните парламентарни решения, да вземем за пример, за изпращането на военна техника в Украйна. 

" МО не може да има планове за изпращане на военнослужещи отвън страната, включително и в Украйна ", посочи за следващ път Стоянов. 

Въпреки че самичък разруши на пух и прахуляк митовете и лъжите на " Възраждане ", военният министър бе засипан от хвалбите им. Николай Дренчев, военният ас на Копейкин, реши в умозаключение да се подмаже на Димитър Стоянов с думите:  

" Всъщност ние сме доста удовлетворени от това, което вършиме и от това, което сега МО прави

- както за модернизацията на армията, по този начин и във връзка с опитите да се структурира мибилизационният запас, по този начин и да се увеличи ползата на младежите към военната работа. Предишните сформира на Народното събрание направиха прекалено много нелепости, похарчиха прекалено много пари ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР