Познавам може би по-малко от половината от министрите и знам,

...
Познавам може би по-малко от половината от министрите и знам,
Коментари Харесай

Велчев: Предложените от Трифонов министри няма да бъдат марионетки

 Познавам може би по-малко от половината от министрите и знам, че те не са хора, които биха били подвластни от нечии инструкции. Те са сполучливи експерти, които няма потребност в тази фаза на кариерата си да бъдат марионетки на който и да било. Това съобщи някогашният министър на финансите в  " Денят стартира ".

" Смятам, че никой не би трябвало да е сюрпризиран от целите, заложени от новия кандидат-премиер. Той и в нашето държавно управление беше най-силният глас за твърда финансова политика и разноски съгласно опциите на страната ", разяснява Велчев.

По думите му е дал отговор задоволително безапелационно, че колкото може да се търси сянката на Национална движение „Симеон Втори" в новото държавно управление, толкоз може да се търси и сянката и други фигури, които са сменили партийната си принадлежност през годините.

" Политиците е добре да си дадат сметка каква огромна отговорност е върху плещите им и както и " ИТН " както и партиите, които биха подкрепили това държавно управление, би трябвало да се замислят, че не могат да смъкват от раменете си напълно отговорността за възможното предизвикателство на предварителни избори за трети път, съобщи Велчев.

Велчев изрази мнение и във връзка с приватизирането на ББР.

" Това надалеч не е най-важният миг или най-важната тематика в политиката на бъдещия кабинет. Аз считам, че страната няма потребност от държавна банка и изгодата, която би могла тя да внесе е по-малка от рисковете за средствата на данъкоплатците ", разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР