Познавам хората, напуснали днес ПГ на БСП. Те явно имат

...
Познавам хората, напуснали днес ПГ на БСП. Те явно имат
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Радев се държи като недоволно и капризно дете и няма да бъде запомнен с нищо

Познавам хората, напуснали през днешния ден ПГ на Българска социалистическа партия. Те очевидно имат своите дълбоки претекстове, с цел да подхващат тази стъпка, само че най-добре поканете самите тях, с цел да ви обяснят. Няма по какъв начин да разясня тематиката за кворума, след напускането на тези шест народни представители от Българска социалистическа партия, тъй като подмолните политически игри са ми доста далечни.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на НФСБ във връзка новината, че шестима депутати от Българска социалистическа партия напущат парламентарната група на партията. Зам.-председателят на Народното събрание разяснява и горещата тематика за нестихващите митинги.

"Не мога да схвана думите от през днешния ден на господин Карадайъ. За какъв разговор приказва той? Тезите на Карадайъ и Доган са мъчно разбираеми. Със сигурност експертно държавното управление не е решение на проблемите. За мен предлагането на Красимир Каракачанов за експертно държавно управление бе малко удар в гърба, тъй като сътрудниците му не бяхме осведомени - нито аз, нито господин Борисов. Протестите би трябвало да бъдат пред постройката на Движение за права и свободи, тъй като тази партия 30 години работи за опълчването на българското общество на всички равнища. Когато и да се стачкува против Движение за права и свободи, ще бъде късно, само че аз не одобравям метода на протестиране. Това не са митинги а всеобща демонстрация на вандализъм и безчинство. Пострадаха редица здания. Това са занимания по безчинство, вандализъм и ненавист. Най-лошото е, че няма никаква реакция и нито един арестуван за тези вандалски прояви - замерване с домати и яйца. Другото неприятно е, че медиите подкрепяте тези митинги и не смеете да кажете една неприятна дума ", разкри Симеонов.

"Темите за Изборния кодекс са обсъждани задоволително доста в комисии и пленарна зала. Не мога да намеря нито един претекст на президента за ветото. Той още веднъж насочва остри думи, които разделят обществото. Неговата победа и успехите на кметовете на Българска социалистическа партия нечестни и манипулирани ли бяха?

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се държи като постоянно недоволно и капризно дете. С тези си работи той няма да бъде запомнен с нищо в българската политика и история. Той може да постанова несъгласие, само че стига то да е аргументирано, а освен да приказва празни приказки. Машинното гласоподаване няма да способства за нищо. Машините са отхвърлени на всички места, тъй като те способстват за доста по-голяма опция за манипулиране на изборите. Това е извънредно време да бъде обяснено на българския народ. Единствената разлика сред Радев и Нинова е в половете им. И двамата отхвърлят всичко, което идва от ръководещото болшинство и единствено подлагат на критика ", безапелационен бе той.

"Продължавам да настоявам, че Цветанов бе отхвърлен от ГЕРБ поради пробива му в смесените региони. НФСБ е подготвен да си партнира с всеки, който сподлея нашите позиции, на изборите. Изборите ще са след шест месеца. Това е ясно.

Няма безусловно никакво съображение Цвета Караянчева да си подава оставката. Случилото се в Народното събрание бе проведено и съшито мероприятие на Българска социалистическа партия и несъществуващата партия на Мая Манолова. В случая се търси под вола теле. Както и за изявлението й за метрото. Най-вероятно думите й са извадени от подтекста. Според мен в действителност би трябвало да се замислим дали протестиращите би трябвало да употребяват метрото, тъй като те го стопират и по този метод правят терористичен акт ", приключи Симеонов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР