Позната ли ви е тази история – започвате с тренировки

...
Позната ли ви е тази история – започвате с тренировки
Коментари Харесай

Как лесно да стопите упоритите мазнини по корема?

Позната ли ви е тази история – стартирате с тренировки във фитнеса или с диета за намаляване и килограмите падат, след което оставате с последната част от упоритите мазнини по корема. Може да упражнявате интензивно върху тялото си, само че последните няколко кг просто не изчезват!

След което се чудите дали е допустимо да разкарате тези упорити коремни мазнини?

По-малко прочут факт е, че тази упорита коремна лой се свежда до голям брой неща. Може да не се храните здравословно, може да е задържане на вода, може да е просто методът, по който е построено тялото ви. Дори културистите могат да имат в допълнение мазнини към корема!

Забележка за Жените ! Те се нуждаят от малко мазнини по корема. Прекаленото или внезапно отслабване може да повлияе на хормоните и менструалния цикъл. Поднорменото тегло от време на време е толкоз рисково, колкото и наднорменото тегло, тъй че би трябвало да сте сигурни, че всяка загуба на тегло се прави безвредно и килограмите ви са в граници.

И по този начин, по какъв начин се топят мазнини по корема?

Ето няколко метода с които можете да намалите упоритите коремни мазнини:

Спете задоволително

Да, добре сте чули, спокойният сън може да ви помогне в желанието за размразяване на мазнините по корема и да загубите последните няколко кг. Това също може да ви накара да се чувствате по-добре в кожата си, като ви дава сила с цел да извършите повече и по-чисти извършения на идващия ден. Сънят е значима част от използването на здравословни привички в живота ви.

Виж Още:

Релакс

Ако сте под стрес, в действителност можете да повишите равнищата на кръвната захар. Следователно в случай че сте уплашени за дълги интервали от време, глюкозата в кръвта ви може да продължи да се натрупва. Борете се с това, като практикувате самоконтрол и опитате техники за релаксация като йога или медитация.

Виж Още:

Упражнения за размразяване на мазнини по корема

Ако желаете да отслабнете съответно в корема, адаптирайте тренировките си, с цел да ги насочите към тази съответна област с цел да постигнете мечтаното горене на мазнини по корема.

Можете да вършиме интервални тренировки или кардио за обща загуба на тегло, само че по-късно пробвайте покачване на крайници от лег, планк, планински катерачи и вакуумки.

Яжте верните храни

Понякога може да нямате непотребни мазнини, а просто отичане на корема. Това може да се дължи на нетърпимост или ястие на неверна храна. Въпреки това, здравословното хранене може да окаже голямо въздействие върху изгарянето на непотребните мазнини.

Опитайте се да се придържате към постно месо и протеини и да ограничите модифицираните храни с високо наличие на калории, въглехидрати, мазнини и захари. Не е нужно да премахвате изцяло тези храни, просто им се наслаждавайте умерено като част от здравословната уравновесена диета. Също по този начин е значимо да знаете кои храни са разрешени преди сън.

Виж Още:

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР