Познанията за тантрическия секс са малко мътни и неопределени. Целта на

...
Познанията за тантрическия секс са малко мътни и неопределени.
Целта на
Коментари Харесай

Вижте 5 тантра практики за по-хубав секс

Познанията за тантрическия секс са малко мътни и неопределени.
Целта на Тантрата е рационализиране, духовно израстване,сливане и преобразяване на половото наслаждение в духовно преживяване.
5000-годишната източна духовна процедура на тантрическия секс не значи, че би трябвало да се прави обич с часове. В основата на Тантрата е почитта към колегата, психическото доближаване и разнородни техники. Според нея оргазмът е мистично прекарване, в което мозъкът и тялото са в цялостна естетика.
Тантрата има за цел да усили възбудата и продължителността на кулминационния миг.
Как да включи детайли на тантрически секс в личната си спалня:

1. Съсредоточете се върху дишането си и това на колегата ви
Обичайно е хората по време на секс да вършат неща наизуст. Обърнете внимание на това, което претърпява тялото ви. Начинът, по който дишате и отговорът на колегата ви при досег, са доста значими за постигането на цялостно единение в секса.

2. Започнете с целувки
Мъжете и дамите са склонни да взаимодействат между тях въз основа на негласни разбирания: първо единият дава, с цел да получи същото в подмяна. Добър опит е даването и приемането на целувки. Оставете колегата да ви целува за няколко минути и да изследва устата ви с език. После сменете функциите си. Когато целувате, се пробвайте изцяло да предадете дейната роля.

3. Отделете си 60 минути за масаж – без секс!
Насладете се един час на телата си, като взаимно се масажирате и стимулирате, само че без да прибягвате към секс. Направите това в няколко разнообразни дни. Както с играта с целувките се оставете да получите наслаждение, възползвайки се от тази активност в любовната игра. Определянето на функции може да ви помогне да откриете нови източници на наслаждение. Това може да ви докара и до нови прозрения в метода, по който си взаимодействате с колегата си в и отвън леглото.

4. Говорете си за секс
Разговорите за секс, за желанията и фантазиите ви, могат да имат освобождаващ резултат. Ако можете да хвърлите малко повече от задръжките си, ще сте склонни да изпитате по-голямо наслаждение. Говоренето искрено за секса е табу за доста хора, тъй че за мнозина диалозите за секс е чудесна първа стъпка.

5. Открийте личните си табута в секса
Като двойка можете да изследвате персоналните си табута и ограничавания. Когато се почувствате подготвени, може да експериментирате, а да ги преодолеете. Започнете с нещо малко – като ролевите игри и правенето на обич на ярко. Целта е да станете по-гъвкави. Понякога се лишаваме от доста наслаждение, като си мислим „ аз не съм от този вид хора, които ще изпитат наслаждение от това “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР