Появиха се първи снимки на убитото 23-годишно момиче в столичния

...
Появиха се първи снимки на убитото 23-годишно момиче в столичния
Коментари Харесай

Ужасът в София: Майката първа видяла мъртвата си дъщеря!

Появиха се първи фотоси на убитото 23-годишно момиче в столичния квартал " Надежда ". Жестокото двойно ликвидиране стана през вчерашния ден. Викторио и жена му, с която живеели на фамилни начала, преди към седмица чествали рожден ден на детето. Двамата се разделили предишния четвъртък след скандал. В петък той подал в Пето районно ръководство сигнал против младата си жена за душевен тормоз. Тя обаче била толкоз обезпокоена, че повикала в събота и неделя татко й да преспива при нея.

В понеделник към 17:20 часа в жилището в " Надежда ", в което младото семейство живеело към година и половина, обезпокоена пристигнала майка й, защото не можела да се свърже с нея по телефона.

Жената позвънила на вратата, само че никой не й отворил и повикала ключар. Отключвайки вратата, дамата разкрила в жилището мъртвата си щерка с 2 прострелни рани. 1- годишното момиченце не е открито от баба си в жилището и към 18:30 тя подава сигнал в полицията. Започва интензивно търсене на хипотетичния причинител, като в него се включват специфичните полицейски сили и групата " Кобра ".

По-късно към 20:00 часа с служителите на реда се свързва таксиметров водач, който е карал Викторио и детето му. Таксиджията обяснил, че пасажерът е бил извънредно комплициран и го е заплашвал. Първо му е споделил да кара към Ботевград, след това в посока " Джъмбо ", по-късно до Богров, като таксиджията го оставил в една извънредно тъмна околност.

Детето от самото начало плачело, а татко му обяснил на таксиджията, че би трябвало да остави детето на другари, които да се грижат за него, а самият той ще се самоубие. Около 20 часа Викторио е бил оставен с дъщеричката си в тази тъмна околност. След като говорили с таксиметровия водач, служителите на реда, които в това време обходили всички вероятни адреси, на които може да е Викторио, към 20,30 часа обкръжили тъмната околност. Около 23,30 проехтели изстрелите.

Възможно е Викторио да е забелязал униформените. Детенцето било простреляно в дясното око, а самият той в главата, само че раната му е по скоро драскотина, изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Полицаите иззели записи от камерите към блока, където живяло младото семейство. От тях се виждало, че по обед той нахлува в жилището и след няколко минути излиза, тичайки с детето на ръце.

Двойното ликвидиране е осъществено със законно притежавания револвер от причинителя " Смит и Уесън ". Взета е кръвна проба от Викторио, с цел да се откри дали е бил под въздействието на някакви упойващи субстанции. След като прострелял жена си, той е изхвърлил мобилния си телефон. Според техни близки младото семейство се е разделяло преди година, заяви " Канал 3 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР