Лиз Хърли и синът й Дамян потвърдиха, че и двамата

...
Лиз Хърли и синът й Дамян потвърдиха, че и двамата
Коментари Харесай

Лиз Хърли и синът й Деймиън дават вълнуваща романтична информация, докато вземат „взаимно решение“

Лиз Хърли и синът й Дамян потвърдиха, че и двамата се виждат с хора, само че ще запазят детайлностите „ персонални “, откакто са били ужилени в предишното.

Двойката споделя необикновено тясна връзка, показана в напрегнатия трилър на режисьора Дамян, „ Строго поверително “, в който 22-годишният режисира майка си, 58, в секс сцена. По-рано те бяха безмълвни за любовния си живот, само че в този момент разкриха за срещи, защото Дамян удостовери, че е взел взаимно решение със звездата от Bedazzled.

Говорейки за любовта и живота в очите на обществеността, сподели той: „ В момента се виждаме с хора, само че и двамата сме много персонални. Виждал съм от първа ръка какъв брой опустошителни могат да станат връзките в очите на обществото и двамата сме взели решение, че до момента в който някой не бъде необикновено съществени, няма да приказваме обществено за това с кого се виждаме. "

Двойката повдигна вежди поради околните си връзки, само че едно нещо, което не разискват, е любовният живот на другия. „ Въпреки че сме близки по безчет способи, то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР