Инцидентът или не знам и аз как да го нарека,

...
Инцидентът или не знам и аз как да го нарека,
Коментари Харесай

Говори жената, пристигнала на мястото на ПТП-то минути след сблъсъка

" Инцидентът или не знам и аз по какъв начин да го нарека, фактически беше заплашителен. Доста е неверна информацията, подадена от Министерство на вътрешните работи. Първо в 3.21 ч. ми се обади сътрудник и описа, че се е случилото доскоро, когато стигнахме, патрулите към този момент бяха там ", това сподели дамата, която пристигнала на мястото на ПТП-то минути след конфликта.

Ударени са две дървета. Първото е отсечена акация и дънерът й е запратен на над 100 метра разстояние чак на пешеходната пътека от другата страна на кръстовището.



Във второто дърво колата се удря и 2/3 от нея се усукват като пръстен на пръст. Задницата изхвърча виждате къде на клиповете ми, написа " Plovdiv24 ".

След идването на службите стартират опити да отделят колата от второто дърво, само че очевидно и то е било отсечено и единствено колата го е крепяла, тъй като се стовари върху горкия пожарникар, беше ужасно, чу се единствено по какъв начин изкрещяха да се пазят и дървото падна. Дано пожарникарят да се възвърне. 3 часа откакто пристигнахме, още не можеха да изкарат труповете от вътрешната страна.

Аз нямам информация какъв брой тъкмо е била скоростта, само че този тежък влажен пън не се запраща на над 100 метра разстояние с удар със 50 или 100 км/ч. Колкото и да е тежък роувърът, няма по какъв начин скоростта да е била под 200 км/ч. Беше може би най-страшното нещо, което съм виждала.

Отглеждам 3 деца и нека демократичните родители с доста пари си дадат сметка, че с такова образование може единствено да убиеш детето си, само че не и да го научиш на нещо. Не знам обстановката, може някой да ги е засякъл, да е имало нещо на пътя, само че скоростта... тя е от крайници на водача, а не от външен фактор.

Така че каквато и да е повода да е излязъл от пътя... Ако караше с 50, можеше и да са живи. Дано са на по-добро място. Да почиват в мир и нека другите две деца и пожарникаря оцелеят и се възстановят. Поздрави ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР