НЮ ЙОРК (АП) — Демократическа група пуска нова рекламна кампания

...
НЮ ЙОРК (АП) — Демократическа група пуска нова рекламна кампания
Коментари Харесай

Демократическа рекламна кампания се опитва да намали подкрепата на Тръмп сред избирателите в селските райони в 3 ключови щата

НЮ ЙОРК (АП) — Демократическа група пуска нова рекламна акция на стойност 140 милиона $, която цели да понижи поддръжката на Доналд Тръмп поддръжка измежду един от най-лоялните му изборни блокове: селските гласоподаватели.

Рекламите от American Bridge 21st Century ще стартират да се излъчват в понеделник в северните щати на бойното поле Пенсилвания, Мичиган и Уисконсин. Те са ориентирани към изменящи се гласоподаватели на по-малки медийни пазари, които са по-малко наситени с политическа реклама и където се надяват да доближат до хора, изключително дами, които може да са на оградата.

„ Трябва да се конкурираме на всички места “, сподели Съоснователят на America Bridge Брадли Бейчок, който сподели, че демократите прекомерно постоянно са избягвали селските региони, защото са се фокусирали върху избирането на съществени гласоподаватели в по-градските и крайградските региони. В щатите, които евентуално ще решат изборите през ноември, „ маржовете имат значение “, сподели той.

Рекламите, част от по-широките старания на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР