Появата в Русия на три собствени ваксини срещу коронавирус се

...
Появата в Русия на три собствени ваксини срещу коронавирус се
Коментари Харесай

Путин: Само Русия има три ваксини собствена разработка

Появата в Русия на три лични ваксини против ковид се трансформира в огромен теоретичен триумф за страната.
Тази оценка направи съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета за просвета и обучение, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
 20 милиона руснаци тънат в беднотия 20 милиона руснаци тънат в беднотия
Воронеж се намира на 500 километра южно от Москва. В дребна черква в промишления град е ситуирана централата на неправителствената орг...
Путин отбелязал, че Русия, с помощта на своите учени, „ заема водеща позиция в света при основаването на ваксина против ковид “. " Нещо повече, ние сме единствената страна, която ", сподели Путин.
" Без подозрение това е огромен теоретичен триумф ", акцентира съветският президент.
Той подчертал, че от още по-голямо значение било това, че Русия съумя да стартира производството на лекарството и да провежда всеобщо имунизиране на популацията.
„ По този метод, с помощта на взаимните старания на учени, локални компании и страната, жителите на нашата страна и други страни по света могат да се възползват от най-голямото научно достижение “, сподели Путин.
 Кога идват имунизациите на AstraZeneca у нас? Кога идват имунизациите на AstraZeneca у нас?
С две хиляди дози ще бъде забавена доставката на имунизацията на Moderna - вместо 8000 дози, ще получим 6000, по-късно тези дози ще бъдат...
Според него Русия също се нуждае от същия бърз развой на въвеждане и мащабиране на технологии, създавайки на тяхна база конкурентни артикули в други области, които са сериозни за обществото и всеки човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР