Появата на информация за възможното съществуване на 13-та зодия разбуни

...
Появата на информация за възможното съществуване на 13-та зодия разбуни
Коментари Харесай

Наистина ли съществува 13-та зодия и как се нарича тя

Появата на информация за вероятното битие на 13-та зодия разбуни освен света на астрологията. Какви биха били хората, родени под тази звезда, в случай че Змиеносеца влезе в хороскопа?

Преди няколко години астрономическият свят се разпалва, когато се оказа, че 12-те зодиакални знака, които познавахме до момента, би трябвало да бъдат разширени с още един - с доста спорно име. Това е Змиеносецът. Малка част от неговите съзвездия се намират сред съзвездията Скорпион и Стрелец. Доскоро обаче се смяташе, че този знак е прекомерно дребен, с цел да се счита за независим знак от зодиака. Възникна въпросът би трябвало ли Змиеносецът да бъде включен в хороскопа?

 13 зодия

Змиеносец - съществува ли в действителност 13-та зодия?

Змиеносецът е 13-ият знак от зодиака, за който се приказва още в античен Вавилон. По това време е упоменат от астронома Птолемей. Границите на неговото съзвездие, известно още като Змиеносец, са избрани през 1930 година от Международния астрономически съюз.

През 2016 година НАСА съобщи, че съзвездието, състоящо се от 12 зодиакални знака, е прекомерно оскъдно и би трябвало да бъде разширено, с цел да включи Змиеносеца. Неговият сезон ще продължи от 29 ноември до 18 декември. Това значи, че хората, родени в тези дни, биха могли да опишат новата си зодия по този метод. 

 13 зодия

Астролозите обаче отхвърлят да го създадат. Говори се, че Змиеносецът е останка от тогавашното съзвездие на Змията, обвързвано с гръцкия господ на медицината Ескулап. Убит е от Зевс по молба на Хадес - царят на подземния свят и света на мъртвите. Той е бил опасност за него, тъй като лекувал и възкресявал мъртвите. Така съзвездието на Змията е било разграничено.

Така се родил Змиеносецът, който по този начин и не навлязъл публично в хороскопа.

 13 зодия

Но какви биха били хората от тази зодия, в случай че това се случи?

Змиеносец - характерности на хората, родени под 13-ия знак на зодиака

Хората, родени сред 29 ноември и 18 декември, единствено в случай че им беше дадена нова зодия, сигурно щяха да имат твърд темперамент. Змиеносецът се намира сред Скорпион и Стрелец, огнените и водните знаци на зодиака. Следователно хората, родени под тази звезда, от една страна, биха били нежни и чувствителни, въпреки това, те биха могли мигновено да изпаднат в яд и нервност.

Хората от Змиеносец биха били гладни за познания и жадни за пристрастеност. Те са родени учени, лекари, преподаватели. Мистерия би било второто им име и от време на време могат да бъдат страшни - тъкмо като хората, родени под знака на Скорпион.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР