Повод за нейния коментар е новината, че петима депутатите се

...
Повод за нейния коментар е новината, че петима депутатите се
Коментари Харесай

Росица Матева: Всеки има право да заяви, че не желае да бъде избран за депутат

Повод за нейния коментар е новината, че петима депутатите се отхвърлят от мястото си в Народното събрание. Сред тях е и.

До момента няма данни за проблеми с доставката на машините и бюлетините за изборите в отдалечените краища, съобщи Матева. Бюлетините за Северна Америка към този момент са пристигнали. Прави се всичко допустимо бюлетините за Австралия и Нова Зелизбондия също да дойдат в точния момент.

" В събота би трябвало да бъдат подредени изборните пространства. В ЦИК се получава известие от всяка секционна изборна комисия, че са полули изборните бумаги и всичко е наред. Ако получим известие от някоя секционна изборна комисия, че нямат пристигнали машини или бюлетини, тогава ще се вземе решение ", сподели Росица Матева.

И на балотажа в неделя ще се броят разписките, само че представителят на ЦИК изрази вяра, че " в този момент ще бъде доста по-лесно и се надяваме много по бързо да се случи ".

Ще бъдат формирани нови спомагателни преносими изборни секции в страната, с цел да могат хората, сложени под карантина да упражнят правото си на избор, заяви Матева във връзка жалбите на карантинирани жители, които на изборите на 14 ноември не са съумели да гласоподават.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР