Повечето от приятелствата, които сте създали в живота си, вероятно

...
Повечето от приятелствата, които сте създали в живота си, вероятно
Коментари Харесай

Как да си намирате нови приятели като възрастен

Повечето от другарствата, които сте основали в живота си, евентуално са още от ученическите ви години или даже от университета, само че като възрастен като че ли намирането на нови другари е по-трудно. Мнозина се опасяват от годините, в които към този момент в действителност ще се почувстват пораснали. Една от аргументите е точно предизвикването да намерят нови другари.

Поддържането на този вид връзки ще изисква доста повече старания, в сравнение с в годините, когато сте се виждали всеки ден с приятелите си. И това е обяснимо – всеки има своите задължения и нямате толкоз време за шерване един с различен. А другарството е като цвете, което би трябвало да бъде непрекъснато поливано. Как обаче да се справите? Тук сме, с цел да ви помогнем.

Ето три съвета по какъв начин да намирате нови другари, даже и като възрастен:

Излезте от нормалната си рутина

Колкото и клиширано да звучи, първото нещо, което някои специалисти предлагат за намиране на нови другари като възрастен, е да излезете на открито. Може да се наложи да излезете от зоната си на комфорт в живота си за запознанства, само че това не би трябвало да ви плаши. Променянето на нормалната ви рутина ще има значение, когато става въпрос за среща с нови другари. Първото нещо, от което би трябвало да започнете, е да си помислите какво ви харесва. Замислете се коя е активността, която подхожда на вашите полезности и ползи.

Ако обичате здравето и фитнеса, пробвайте няколко разнообразни подготвителни стратегии, с цел да намерите общественост. Така или другояче нищо не губите, тъй като в случай че не друго, ще поддържате добра форма. Ако сте разпален четец, присъединете се към книжовен клуб. Излизането от рутината, с цел да вършиме тези занимателни действия съгласно личните си ползи, може да ви помогне да срещнете нови другари, които споделят сходни полезности. Освен това, в случай че се опитате да извършите нещо занимателно, което в действителност ви харесва, ще намалите част от напрежението, което идва при запознанствата с нови хора. Във всички случаи печелите, тъй че не чакайте.

 нови другари

Обърнете се към познати, които имат капацитет да ви станат нови другари

Нека си го кажем напряко: всички имаме голям лист с хора, с които се кълнем, че ще пием кафе или пиво всякога, когато ги срещнем, само че по този начин и не го вършим. Ако желаете да намерите нови другари, свържете се с тях и в действителност планирайте нещо. Няма значение дали става въпрос за другар на другар, сътрудник или това момиче, с което сте провели 20-минутен диалог в тоалетната на бара, откакто предходната седмица ви е направила комплимент за обеците.

Не се опасявайте да се свържете и да се опитате да постигнете по-дълбоко равнище на другарство с някого, който познавате единствено незадълбочено. Не знаете по кое време в действителност може да срещнете човек, с който да си допаднете и да имате сходни ползи.

 нови другари

Дръжте се отворени

Удивително е, когато открием тези хора, с които незабавно се сприятеляваме. Някои експерти дефинират този развой като „ химия на другарството “. По създание това съставлява нещо като обич от пръв взор, само че става въпрос за другарството.

Тези връзки са прелестни и си заслужава да влагаме в тях, само че не можем да чакаме да имаме този миг на неотложно другарство с всеки човек, който намерим в живота си. Понякога можем да пропуснем другарства с хора, с които в действителност бихме могли да имаме чудесни връзки, само че не изпитваме тази мигновена връзка. Така че в случай че не се получи незабавно, бъдете търпеливи.

Когато започнете да се запознавате с нови другари, не забравяйте, че има в действителност здрави, положителни другарски връзки, които се развиват постепенно. Понякога една от най-хубавите страни на запознанството с нов другар е да научите повече за него и да споделите повече за себе си за по-дълъг интервал от време. Най-важното нещо, което би трябвало да извършите, е да останете отворени, тъй като в никакъв случай не знаете по кое време може да сте срещнали бъдещия си най-хубав другар.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР