Повечето истории за отвличания от извънземни може да се окажат

...
Повечето истории за отвличания от извънземни може да се окажат
Коментари Харесай

Експерт по НЛО шокиращо: Извънземните вече живеят сред нас

Повечето истории за отвличания от извънземни може да се окажат чистата истина. Това съобщи Крис Джоунс, който е специалист по НЛО. Освен това уфологът твърди, че извънземните от дълго време живеят измежду хората, само че до момента ловко са скривали този факт, оповестява Daily Star.

Джоунс споделя, че дълги години учи историите за това по какъв начин хората са били отвлечени от извънземни. Той отбелязва, че всички те имат доста общи неща. Уфологът също прибавя, че извънземните може би към този момент са измежду хората, само че малко хора допускат за това, тъй като те се крият и маскират добре. Личният опит на доста хора и откриването на НЛО в разнообразни елементи на планетата допуска, че има взаимоотношение сред човечеството и извънземните интелигентни същества.

Този въпрос стана още по-интересен за уфолога, откакто държавното управление на Съединени американски щати стартира да проверява 144 случая на контакти с неидентифицирани обекти, които са били регистрирани през последните 15 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР