Повечето имигранти, извършили престъпления в Европа, са имали криминални досиета.

...
Повечето имигранти, извършили престъпления в Европа, са имали криминални досиета.
Коментари Харесай

Джамбазки призова: Мигрантите с криминални досиета да се връщат веднага!

Повечето имигранти, направили закононарушения в Европа, са имали престъпни досиета. Новите решения са да се прогонват тези с престъпни действия, да се връщат незабавно. Това сподели евродепутатът Ангел Джамазки пред Българска национална телевизия.

„Мигрантският поток в този момент е концентриран към Либия. Това ще бъде проблем за Европейския съюз и Италия“, съобщи еврдепутатът.

По думите му желанието на Каталуния да се отдели от Испания не е демонстрация на шовинизъм, а 40 години неправилно мислене на Европа. След оповестяването на самостоятелност на Каталуния, през вчерашния ден имаше митинг за единение на Испания.

„Западните страни, за разлика от източните, не са еднонационални, те са вследствие на исторически процеси, само че не и на национални. Мадрид и властта направиха неточност с несъразмерна реакция на референдума. Богатите заплашиха с обособяване, с цел да получат самостоятелни финанси.Това е доста рисково, и то единствено за западните страни. Бюрократите сътвориха разделянето на страната. Фалшивата борба за шовинизъм докара до това. На Изток го няма това, ние сме обединени “, сподели Ангел Джамбазки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР