Повечето хора са любопитни и изчисляват до колко са съвместими

...
Повечето хора са любопитни и изчисляват до колко са съвместими
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо

Повечето хора са любопитни и пресмятат до какъв брой са съвместими със своя сътрудник съгласно датите на раждане и зодиите. Истина е, че можеш да кажеш доста за един човек, в случай че съдиш по зодията му, въпреки и не всички зодиакални характерности да са общовалидни.

Съвсем предстоящо, някои зодиакални двойки са по-съвместими от други. Ето за какво от време на време връзката стартира доста бурно, а по-късно възприятията просто изстиват или пък кавгите и разликите са толкоз огромни, че даже привличането и възприятията не могат да ги заглушат и нещата просто не потръгват.

 двойка обич Istock

Ако въпреки всичко сега имате връзка и откриете вашите зодии измежду несъответствуващите комбинации, не се отхвърляйте. Това не значи, че нещата въобще няма да се получат, а по-скоро е знак, че ще би трябвало да поработите малко повече.

Използвайте тези "опасни " комбинации по-скоро като насоки по какъв начин да извършите връзката си щастлива, в случай че сега имате някакъв проблем. Защото няма такова нещо като "правилния човек ", а всичко е въпрос на взаимни взаимни отстъпки и любов.


Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР