Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира едно

...
Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира едно
Коментари Харесай

Във форма като Нина Добрев: Как спортува българката

Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира ” едно нещо не се е трансформирало - ние всички желаеме да приличаме на Нина Добрев . Талантлива, уверена и в необикновено добра форма, българката е същинско #фитнесвдъхновение, написа на каналът  във vbox7. Ето няколко секрети, които можем да откраднем от спортния ѝ режим:

Тренира кардио

Нина наподобява в никакъв случай не е била измежду хората, които се скатават в час по физическо. Като ученичка звездата се занимава със спортна спортна гимнастика, а пристрастеността ѝ към спорта остава и до през днешния ден. Любимият ѝ вид подготовка? Кардиото. “Имам потребност да се изпотя най-малко един път на ден, ” споделя актрисата пред списание Women’s Health. “Така се усещам най-добре и реализирам най-хубави резултати, тъй като “шокирам ” тялото си. ”
                 

Разнообразява

За да поддържа подготвителния си режим занимателен, Нина обича да разнообразява. Българката споделя пред Women’s Health, че практикува “коктейл от тренировки ”, които включват повдигане на тежести , HIIT (интервални кардио тренировки), бокс и йога .

Остава зен

Актрисата постоянно практикува йог а за еластичност, успокоение и – не на последно място, физическа мощ. Пред списание Seventeen Нина споделя, че завела двама от някогашните си сътрудници в “Дневниците на вампира ” – Зак Роериг и Майкъл Тревино, на йога. Двамата наподобява останали прелестно сюрпризирани от интензитета на тренировката: “След края тутакси ми споделиха: “Уау, това беше мъчно! Йогата е готина ”, ” споделя тя.
                 

Сутрин рано

Сигурно се чудите по какъв начин Нина намира мотивация за всичко това? Ако се има вяра на изявлението ѝ за списание Shape, тайната на българката се крие в утринните тренировки . “Спортувам директно откакто стана от сън, с цел да не мога да си измисля оправдания като това, че съм прекомерно изтощена в края на работния ден, ” изяснява тя.

Не се приема прекомерно насериозно

С кариера на холивудска звезда и спортния режим на професионален спортист, би било елементарно за Нина да върви с високо вирната глава.  Но актрисата наподобява е над тези неща. В скорошно изявление за списание Glamour тя споделя по какъв начин по време на фотосите на кино лентата “xXx: Return of Xander Cage ” се пробвала да прави каскади с колело... единствено, с цел да падне пред всички. “Сигурно изглеждах като цялостен глупак, ” смее се тя. “Понякога съм заплашителен чешит! ”
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР