Повече от 900 украински морски пехотинци са завършили курс на

...
Повече от 900 украински морски пехотинци са завършили курс на
Коментари Харесай

Над 900 украински морски пехотинци са преминали обучение във Великобритания

Повече от 900 украински морски пехотинци са приключили курс на образование във Англия, извършен взаимно от Кралската морска пехота и командоси по време на шестмесечна английска стратегия с поддръжката на интернационалните сътрудници, оповестява Укринформ .

Ученията са оповестени от английския министър председател Риши Сунак по време на визитата на президента на Украйна Володимир Зеленски във Англия през февруари. 

Всяка група бойци е минала през строга петседмична стратегия, която развива самостоятелни умения, в това число полеви умения, първа помощ на бойното поле, непосредствен пердах, физическа подготовка и обмисляне в реалистични сюжети.

" Обединеното кралство е водещо в образованието на въоръжените сили на Украйна, осигурявайки най-хубавото в света образование на фронтови бойни умения на над 20 000 новобранци от украинската войска като част от интервенция Interflex. Тази стратегия за образование, провеждана от елитни английски специфични елементи, ще помогне на Украйна да построи свои лични военноморски сили и да разшири опциите си да работи в морска среда “, е показал английският министър на защитата Бен Уолъс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР