Повече от 30 автомобила се включиха в протестно автошествие срещу

...
Повече от 30 автомобила се включиха в протестно автошествие срещу
Коментари Харесай

Протестно шествие Велико Търново - Лясковец - Горна Оряховица

Повече от 30 автомобила се включиха в протестно автошествие против държавното управление довечера от Велико Търново през Лясковец до Горна Оряховица и назад. Сериозно беше усложнен трафикът по основния път София – Варна и през Арбанаси. Полицейският конвой на колите на протестиращите не разреши да се стигне до произшествия, съобщи БНР.
За първи път антиправителственият митинг сплоти трите града в автошествие. Включиха се и коли на протестиращи от Габрово. В центъра на Горна Оряховица към протестиращите се причислиха още хора и се организира протест за държавната оставка и за смяна:
 Протестите: Ден 92 - Политическият пестник е за властта (ВИДЕО) Протестите: Ден 92 - Политическият пестник е за властта (ВИДЕО)
За 92-и следващ път недоволни жители се събраха в Триъгълника на властта – сред Министерския съвет, Президентството и някогашния П...
„ Писна ми от беззаконието, от безконечния недостиг, от това опазване на здравето, което не можем да си позволим “.
„ Когато се срути това домино, тогава към този момент ще стартираме да вършим нашите демократични промени, тъй като 30 години това са измами и неистини “.
„ Тече замяна на настояванията на митинга. Ние заявяваме, че сме за бъдеще на България и на децата на България, и на българите в България “.
„ Прокудиха младежите, скъсаха се да крадат. Продадоха и погребаха страната. Това нещо би трябвало да завърши “.
 Автоинструктори излизат на народен митинг Автоинструктори излизат на народен митинг
Национален митинг на автоинструкторите ще се организира днес от 13:00 часа на площад " Батенберг " в София. Те се афишират против предл...
На връщане към Велико Търново протестиращите стопираха на бензиностанция, където също скандираха: “Оставка “ и „ Мафията вън “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР