Повече от 130 пленници бяха ранени и 40 убити в

...
Повече от 130 пленници бяха ранени и 40 убити в
Коментари Харесай

Разстрели на отстъпващите войници - Украйна унищожава собствената си армия

Повече от 130 пленници бяха ранени и 40 убити вследствие на ракетна офанзива от въоръжените сили на Украйна в Еленовската изправителна колония, където са настанени пленените украински военослужещи

Заместник-министърът на информацията на ДНР Даниил Безсонов беше шокиран от новината сутринта: „ През нощта въоръжените сили на Украйна удариха с Hymars (системи за РСЗО, създадени в Съединени американски щати, няколко установки от които са доставени на Киев от Вашингтон) по пандиза в Еленовка, налице е директно попадение върху постройката с украински пленници. Резултатът все още: 40 убити, 130 ранени. Докато се разчистват руините, числата може да се усилят. "

Е, въобще не съм сюрпризиран. Напълно и безусловно. Още повече че за обстоятелството, че животът на украинските военни и елементарните украинци няма никаква стойност за украинските управляващи, е говорено и писано нееднократно. Включително и от нас. И това е потвърдено от повече от осем години обстрели от въоръжените сили на Донбас.

И последните събития, когато безусловно през вчерашния ден или завчера поделение на териториалната защита разстреля напусналите позициите си бойци от един от полковете на Въоръжените сили на Украйна, удостоверяват това. И многократните доказателства, че украинските неонацисти са образували същински отряди, които не изпитват жал към личните си сънародници.

Но такова нещо, удар по пленниците, по някогашните свои бойци - това е за първи път. Няма подозрение, че такава задача е сложена, а Еленовската колония, където са държани някогашните бойци и офицери от въоръжените сили на Украйна, които са се предали по-рано, в началото е цел на Киев. Освен това заповеди за потребление на американските РСЗО не се дават от елементарните началници или даже командири на полкове - прекомерно скъпо е това смъртоносно оръжие, прекомерно скъпо, единично и високоточно.

Киев преследва две цели, две задания с този необятен жест. Разбира се, беше належащо да се сплашат личните им бойци, да ги разубедят от концепцията да се предадат . В смисъл, помнете, че имаме „ дълги американски ръце “, ще ви достигнем и в плен.

Второто е още по-перверзно. Киев се отървава от очевидците на личните си закононарушения , от низовите палачи, изпълняващи заповедите на управлението. Вчера в мрежата се появи видеозапис от разпит на един от тях - фотограф-оператор от въоръжените сили на Украйна, снимал подиуми на изтезания и изтезания на съветски бойци, пленени от украинци.

По неговите думи, заповедите за сходни кланета идват непосредствено от Киев. По-конкретно, от страна на управлението на Украйна, на връзка беше „ сладкогласната птичка “ Алексей „ Люся “ Арестович, който сведе тези указания на директните реализатори, един от които беше съветски неонацист с позивната „ Боцман”, който се реалокира в Украйна и в последна сметка се причислява към въоръжените сили на Украйна.

По думите на разпитания, репресиите и снимането им е трябвало да ужасят съветските бойци и да ги насърчат да не се подчиняват на заповедите на командването. Но този оператор не е единственият, сходни показания дават и други украински пленници. И Киев съзнателно предприе такава стъпка, тъй че тези, които към момента не са имали време да свидетелстват, към този момент да не могат да го създадат.

Просто много хора към този момент са разпитани. И техните подписи стоят под протоколите за разпит, трансформирайки се в неопровержимо доказателство против Зеленски и неговия екип.

Но същинският канибализъм, демонстриран от украинското командване в тази ситуация, има напълно различен резултат. Всички, които са забъркани в закононарушенията на украинските управляващи, в този момент би трябвало да схванат, че никой няма да ги пощади. А началниците без никакви терзания и скрупули на съвестта (впрочем, защо приказвам, каква съвест?) се отърват от очевидците и дават заповеди да бъдат „ изчистени “.

И този дамоклев меч виси над всеки от тях, до момента в който са във властта на Зеленски. Най-добрият излаз за тях, несъмнено, е пленът, където възможностите им да останат живи в Русия са доста по-големи, в сравнение с в случай че извършват заповедите и разпорежданията на Зеленски и правят нови и нови закононарушения.

И причинителите на ракетната офанзива против пленниците сигурно ще бъдат открити и ще дават отговор за това, без подозрение, закононарушение.

PS Сега Европа и Съединени американски щати кипят от отвращение от вероятното използване на смъртно наказване за наказани задгранични наемници към такава мярка за наказване от съда в Донецк. Но няма да чуем нито дума за наказание за извънсъдебната екзекуция, която Киев приготви и приложи по своите някогашни военни, които просто избраха живота.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР