Повече от 11 часа блокада на магистрала Тракия, след като

...
Повече от 11 часа блокада на магистрала Тракия, след като
Коментари Харесай

Шофьор за 11-часовата блокада на АМ “Тракия“: Абсолютна безотговорност

Повече от 11 часа обсада на автомагистрала „ Тракия ”, откакто тир навлезе в насрещното, опустоши три коли и се прекатурна. Шофьори чакаха часове наред при горещина от близо 40 градуса в региона на Карнобат. Огромно беше и образувалото се запушване. До вечерта автомагистралата остана затворена.
Прочетете още
„ Абсолютна безнаказаност. Без никакви институции, без да вземат отношение - полиция, които пристигнаха. Абсолютно безнаказаност. Колите, които бяха в задръстването, всичко се връщаше в спешната лента назад, против камионите, против придвижването. Без никаква организация. Дойдоха от полицията, които описваха три часа какво е станало. И сега седим с двама служители на реда, които са скрили от другата страна. Цял ден е това ситуацията.Тази процедура, която я вършат сега, можеха да се опитат още сутринта да го създадат. А не в този момент, когато пристигнаха камерите. Нито пристигна някой  -  областен шеф ли, ревизия ли, която дава отговор за пътищата. Шофьорите предложихме да си извадим мантинелите, с цел да може да заобиколим. Обаче споделиха „ Нямате право да пипате, ще ви арестуваме ”, съобщи Цветомир Ценов, водач пред Нова телевизия.

„ Видях  един дим и камионът влезе в мантинелите. Десет години съм камионджия. Бил съм и в чужбина. Там най-вече до два часа и чистят. Българска работа ”, уточни и лидерът Тодор Георгиев.

„ За мен е някаква ненормална обстановка. Десет часа да седим, а автомагистралата затворена. Институциите нямат никакво решение по въпроса. Питах полицията – тя споделя „ Не е наша отговорност. Отговорността е на АПИ ”. АПИ и те споделят – не е наша отговорност. И просто не знам към кой да се обърнем. Поне да донесат вода. В тази горещина над 10 часа чакаме ”, показа и Бейсин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР