Повече от 1000 полета от най-голямото летище в американския щат

...
Повече от 1000 полета от най-голямото летище в американския щат
Коментари Харесай

Опасна снежна буря засегна голяма част от югоизточните райони на САЩ

Повече от 1000 полета от най-голямото летище в американския щат Северна Каролина бяха анулирани поради зимна стихия, която се развихри над югоизточните региони на Съединени американски щати, заяви уеб сайтът " Флайтауеър ", представен Асошиейтед прес.
 
Международното летище Шарлот-Дъглас заяви, че лимитира активността си поради дъжд, суграшица и сняг, които валят в региона.
 
Шарлот-Дъглас е вторият авиотранспортен център на компанията " Американ еърлайнс ". Авиолинията анулира общо 1100 полета, които е трябвало да бъдат изпълнени през днешния ден, и 300 утрешни полета.
 
" Американ еърлайнс " популяризира и сигнал за паника за 9 летища в щатите Северна и Южна Каролина, Тенеси и Вирджиния, в който се оповестява, че пасажерите може да трансформират полетите си без да заплащат такса.
 
Летище Шарлот-Дъглас осведоми, че екипи са работили през цялата нощ в събота, с цел да разчистят пистите, пътищата и надлезите.-->
 
Буря, съпроводена със сняг, лапавица и суграшица, обхвана просторен регион от американския Юг, засегна милиони хора по пътя си и увеличи заплахата от заледени пътища, спирания на електричеството и снеговалежи, които може да блокират придвижването.
 
Губернатори и представители на локалните управляващи в няколко щата оповестиха изключително състояние преди бурята да премине през няколко южни щата.
 
Губернаторът на Северна Каролина Рой Купър предизвести, че жителите в някои елементи на щата би трябвало да са подготвени за дълга борба с бурята, която предходната вечер стартира да натрупва сняг над Южните Апалачи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР